OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Tres punts importants

OK Lliga. El Citylift Girona va superar el Manlleu, un rival directe, va tallar una mala ratxa de set partits sense guanyar i va sortir de la zona de descens

GIRONA 4 MANLLEU 2

CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, Marc Gómez, Borja Ramón i Bolcato –equip inicial–; Manel Garcia, Hernández i David Carles.CP MANLLEU:Jordi Garcia, Mangas, Albert Grau, Adrià Ballart i Prat –equip inicial–; Anguita, Farrés i Franci.GOLS:0-1 (32') Adrià Ballart, de falta directa. 1-1 (33') Borja Ramon, de falta directa. 2-1 (39') Borja Ramon, de falta directa. 3-1 (40') Marc Gómez. 3-2 (40') Adrà Ballart. 4-2 (50') Hernández.ÀRBITRES:R. Fernández i O. Valverde. Van mostrar targeta blava a Prat.FALTES:12 del Girona i 12 del Manlleu.

El Citylift Girona va aconseguir una important i treballada victòria contra el Manlleu, un rival directe de la zona baixa, i va sortir de la zona de descens. El partit va ser molt anivellat i disputat i la victòria no es va decidir fins als darrers minuts. Els gironins van trencar una ratxa de set partits sense guanyar. En el primer temps tots dos conjunts van tenir ocasions, però es va arribar al descans amb empat a zero. Els gironins van ser els primers a posar a prova la porteria rival, però els osonencs es va defensar bé.

En els primers minuts de la segona part, Borja López va enviar una bola al pal, però va ser el Manlleu el que es va avançar en el marcador en transformar la falta directa per les deu faltes del Girona. Després d'un altre pal de Pelicano, Borja Ramon va empatar, també de falta directa per una targeta blava a Prat. Els gironins estaven decidits a donar la volta al marcador i van tenir ocasions de bola aturada. Pelicano va desaprofitar una falta directa per una falta de peu intencionada que va tallar un contraatac, però poc després Borja Ramon en va anotar una altra per les deu faltes dels osonencs i va capgirar el resultat. Marc Gómez va fer tot seguit el 3-1, però uns segons després Adrià Ballart va fer el seu segon gol i va tornar a ajustar el partit. Els visitants van anar a buscar l'empat, sobretot en els darrers minuts pressionant a l'home però el Girona se'n va sortir i Hernández tot sol va anotar el 4-2 en el darrer minut.