Més hoquei

El Palafrugell goleja el cuer a domicili

Hoquei patins. Els empordanesos segueixen segons i s'apropen al líder

RASPEIG 2 PALAFRUGELL 9

CP RASPEIG:Monje, Arché, Aznar, Jover i Bordonado –equip inicial–; Moltó, Ruano, Velasco, Canto i Ferrandiz.CH PALAFRUGELL:Luzón, Ribot, Brugué, Duran i Pujol –equip inicial–; Vives, Aldrich, Ruiz, Casanovas i Panella.GOLS:0-1 Pujol. 1-1 Arché. 1-2 Pujol. 1-3 Vives, 1-4 Brugué (descans). 1-5 Ruiz. 1-6 Duran. 2-6 Arché, de penal. 2-7 Brugué. 2-8 Ruiz. 2-9 Casanovas, de falta directa.ÀRBITRES:F. Moreno i T. Pardo. Van mostrar targeta blava a Aznar.FALTES:10 del Raspeig i 7 del Palafrugell.COMENTARI:El CH Palafrugell va golejar el cuer de la primera divisió, el Raspeig, en un partit molt assequible. Els empordanesos van començar dominant i en el descans ja guanyaven per 1-4. En la segona meitat el Palafrugell va incrementar l'avantatge. Els empordanesos mantenen la segona posició de la primera divisió però retallen diferències respecte a l'Arenys de Munt, el líder, que en aquesta jornada va ensopegar i només va empatar.