OK Lliga

El Noia domina el Vilafranca en el derbi

Hoquei sobre patins. Els de Sant Sadurní es van distanciar en el marcador en una bona segona meitat i van aconseguir el triomf

NOIA 4 VILAFRANCA 1

NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Albesa i Nil Roca –inicial–; Humberto, Arnau Xaus i Sergi Aragonés.CAFÈS NOVELL VILAFRANCA:Arellano, Galán, Àngel Rodríguez, Joan Vázquez i Rubén Fernández –inicial–; Lluís Ferrer, Palau, Marc Vázquez i Cusachs.GOLS:0-1 (2') Àngel Rodríguez. 1-1 (5') Nil Roca. 2-1 (31') Albesa, de falta directa. 3-1 (38') Aragonés. 4-1 (39') Nil Roca.ÀRBITRES:F.J. Garcia i D. Villar.FALTES:14 del Noia i 14 del Vilafranca.

El Noia Freixenet va dominar el derbi contra el Cafès Novell Vilafranca i es va emportar el triomf gràcies a una bona segona meitat. Els vilafranquins es van avançar amb un gol matiner i van agafar el ritme de partit però de seguida els de Sant Sadurní van empatar. A partir d'aquí hi va haver ocasions per als locals però la bola no va entrar en la porteria rival fins a la segona meitat, i el marcador es va situar en el 4-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)