Més hoquei

El Joan Petit Nens amb Càncer es farà a Tordera

Hoquei sobre patins. La dissetena edició de la festa torneig es disputarà el 27 de maig i reunirà 32 equips, una xifra rècord

Tordera serà la seu de la dissetena edició del torneig Joan Petit Nens amb Càncer, el dissabte 27 de maig. En aquesta ocasió, es reuniran 32 equips, una xifra rècord, de la categoria escoleta amb nens i nenes de 3 a 6 anys. Una novetat serà que les activitats esportives i lúdiques de la diada es desenvoluparan al matí i a la tarda. La jornada servirà per gaudir de l'hoquei sobre patins i recaptar fons per a la Fundació Amics d'en Joan Petit Nens amb Càncer. Aquest any la recaptació es destinarà al projecte de recerca sobre tumors pediàtrics del sistema nerviós de l'institut de recerca del Vall d'Hebron.

La festa torneig es va presentar dilluns a la sala d'actes de la biblioteca municipal de Tordera, que es va omplir completament. En l'acte de presentació hi van participar Joan Torner, president de la fundació; Carme Vila, presidenta del CP Tordera, i Joan Carles Garcia, alcalde de Tordera.

Aquesta dissetena edició de la festa torneig tindrà una emotivitat molt especial, ja que en Joan petit era fill de Tordera i també era jugador d'hoquei sobre patins del club torderenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)