Copa

Hoquei sobre patins

Copa

Sisena cita en el duel clau

La final. El Barça i el Reus s'han trobat fins ara cinc cops en el partit decisiu i els blaugrana dominen per 4-1; enguany, però, encara no han pogut derrotar l'equip d'Enrico Mariotti

El Barça-Reus de la final d'avui és un duel clàssic de l'hoquei sobre patins que s'ha escenificat fins ara cinc vegades en la final de copa. La primera va ser en l'edició del 1972 a Sabadell, i el títol va ser per al Barcelona després de guanyar per 3-1. L'any 1979 es van tornar a trobar a Alcobendas, amb triomf blaugrana per un curt 2-0. En temps més recents i en el format actual de vuit equips, el Reus va obtenir el 2006 a Lloret el seu darrer títol (3-2). L'any següent, els blaugrana es van revenjar: 3-1. El 2011 a Blanes, el Barça es va imposar per 4-2. Serà la 34a final de copa per al Barça, que ha arribat a les quatre últimes des de Lleida 2014 i que buscarà el seu segon títol consecutiu. El Barça va guanyar la primera corona el 1953 en la seva primera final i s'ha fet seves vint edicions. El Reus acumula set títols en quinze finals. Enguany, els dos equips ja s'han enfrontat dos cops. En la supercopa, els del Baix Camp van eliminar els de Ricard Muñoz en les semifinals. En l'OK Lliga, van esgarrapar un empat valuós al Palau Blaugrana (6-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)