OK Lliga

Contra rivals directes

Hoquei sobre patins. El Lloret Vila Esportiva s'enfronta aquest vespre a l'Alcoi, i el Citylift Girona visita demà a la tarda el Lleida

El Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona s'enfronten aquest cap de setmana a dos rivals molt directes en la classificació de l'OK Lliga. Els lloretencs reben aquest vespre (20.30 h) l'Enrile Pas Alcoi, mentre que els gironins visiten demà a la tarda (18.05 h) l'ICG Software Lleida en el partit televisat per La Xarxa i El Punt Avui TV.

Els lloretencs arriben a aquest partit després de la bona impressió que van donar en la copa contra el Liceo i amb ganes de retrobar-se amb la victòria. En la lliga fa cinc jornades que no guanyen, tot i que han empatat els dos darrers partits. El darrer triomf del Lloret al seu pavelló va ser el 10 de desembre passat contra el Lleida per 2-1 en la tretzena jornada. Els lloretencs són novens amb 22 punts i els alcoians tenen dos punts més, estan un lloc per sobre en la classificació i han guanyat els dos darrers partits que han disputat. En la primera volta el Lloret va guanyar a la pista de l'Alcoi (1-2).

El Girona juga demà a la pista del Lleida, un rival amb qui està empatat a punts (19) i que està un lloc per sota en la taula, dotzè. En el darrer desplaçament els gironins van sumar la primera victòria fora de casa i volen refer-se de l'ensopegada a casa en l'última jornada contra l'Alcoi (1-4). Els lleidatans han perdut els dos darrers partits jugats a casa. En la primera volta els gironins van guanyar per 4-2.

Els campions de copa

En aquesta jornada destaca el partit entre el Barça i l'Igualada, en què els igualadins faran el passadís de campions als blaugrana pel títol de copa. Els tres primers de la taula juguen a casa i intentaran assegurar els punts per mantenir la lluita en la zona alta. Aquesta vintena jornada acabarà el dissabte 11, ja que el Vendrell-Voltregà s'ha ajornat fins llavors aprofitant que no hi ha jornada de l'OK Lliga per la disputa de les competicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)