OK Lliga

El Lleida venç el Caldes a 35 segons del final

Hoquei sobre patins. Giménez, amb tres gols, va marcar de falta directa

LLEIDA 6 CALDES 5

ICG SOFTWARE LLEIDA:Lluís Tomàs, Borja López, Cañellas, Giménez i Andreu Tomàs –equip inicial–; Trilla, Llisà, Rodero, Mataix i Mola.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Rovira, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–; Galbas, Pastor, Urbano, Blanqué i Villena.GOLS:0-1 (5') Rovira. 1-1 (15') Andreu Tomàs. 1-2 (26') Roger Acsensi. 1-3 (27') Molera. 2-3 (29') Giménez, de falta directa. 2-4 (32') Rovira, de falta directa. 3-4 (33') Giménez. 3-5 (34') Roger Acsensi. 4-5 (37') Borja López. 5-5 (38') Cañellas. 6-5 (50') Giménez, de falta directa.ÀRBITRES:I. López i G. Gorina.FALTES:19 del Lleida i 15 del Caldes.COMENTARI:L'ICG Software Lleida va aconseguir una important victòria contra el Recam Làser Caldes en l'últim minut del partit. Els dos conjunts estan lluitant per allunyar-se de la zona del descens i els lleidatans van fer un pas ferm. Dario Giménez va marcar tres gols, i el tercer que va significar la victòria el va aconseguir de falta directa a falta de només 35 segons per acabar. El Caldes es va avançar en els primers minuts, i després de l'empat del descans (1-1), en la segona meitat es va distanciar fins a l'1-3. El Lleida va continuar treballant per remuntar i va aconseguir empatar novament quan encara faltaven dotze minuts (5-5). El Caldes va disposar d'una falta directa per avançar-se, però la va desaprofitar, i el Lleida no la va fallar.