Lliga Europea

ESPORTS

HOQUEI PATINS

El Barça pateix i perd, però jugarà la final a quatre

Lliga europea. Va encarrilar els quarts de final amb un 3-1 però el Forte dei Marmi va remuntar i es va quedar a un gol de forçar la pròrroga. L'Oliveirense serà el rival en la semifinal

BARÇA 3 FORTE MARMI 4

BARÇA LASSA:Egurrola, Gual, Pascual. Álvarez i Panadero –equip inicial–; Pau Bargalló, Ordóñez, Edu Lamas i Barroso.FORTE DEI MARMI:Gnata, Motaran, De Oro, Pagnini i Enric Torner –equip inicial–; Cinquini i Orlandi.GOLS:1-0 (3') Álvarez. 1-1 (8') Enric Torner. 2-1 (25') Barroso. 3-1 (29') Álvarez. 3-2 (36') Álvarez. 3-3 (46') Motaran, de falta directa. 3-4 (50') De Oro.ÀRBITRES:P. Rainha i R. Torres (Portugal). Targeta Blava a Enric Torner.FALTES:10 del Barça i 9 del Forte.

El Barça Lassa es va classificar per a la final a quatre i el seu rival en la semifinal serà l'Oliveirense portuguès. Els blaugrana van patir més del que s'esperava i van perdre el partit de tornada dels quarts de final contra el Forte dei Marmi italià. El Barça va encarrilar bé el partit i es va avançar amb un 3-1 en l'inici de la segona meitat. Els italians, ben comandats pel torderenc Enric Torner, van saber remuntar i a 39 segons del final es van avançar (3-4). Estaven a un gol de forçar la pròrroga però els homes de Ricard Muñoz van saber passar-se la bola i no els van donar l'oportunitat de fer ni un atac.

El Barça es va avançar amb un gol de Pablo Álvarez en el minut 3, però Enric Torner va empatar. Els dos equips van tenir ocasions i els dos porters, Aitor Egurrola i Ricardo Gnata, van estar molt encertats. En els últims segons abans del descans Xavi Barroso va fer el 2-1. Álvarez va tornar a marcar en l'inici de la segona part, i els italians van reaccionar i van anar a l'atac. Torner va fer el 3-2, i l'empat va arribar a quatre minuts del final. Els dos equips van tenir ocasions i a 39 segons de la fi Gaston de Oro va fer el 3-4, que va ser insuficient.