OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

Bones i males ratxes

Hoquei sobre patins. El Reus, que rep el Vilafranca, i el Vic, que juga a casa contra el Lloret, mantindran la lluita pel segon lloc

L'última jornada de l'OK Lliga abans del descans per les festes de Setmana Santa, la 24a, enfronta diversos equips que volen mantenir les seves bones ratxes de resultats amb altres que intentaran trencar les seves ratxes negatives i puntuar. El Reus està en el bàndol positiu, fa dotze partits que no perd i rep un Vilafranca que està en negatiu, ja que fa cinc jornades que no guanya. Els seus objectius són diferents, ja que els roig-i-negres volen continuar perseguint el líder, el Barça, i els vilafranquins lluiten per allunyar-se de la zona de descens. El Vic, el tercer a un sol punt dels reusencs, rebrà un Lloret de la zona mitjana. Els osonencs són molt forts a casa, on fa onze partits que no perden, i els selvatans estan aconseguint millors resultats lluny del seu pavelló.

El Voltregà, que no ha guanyat en els últims cinc partits a casa, necessita un triomf contra l'Igualada, que ha puntuat en els dos darrers partits en la seva lluita per allunyar-se de la zona perillosa. També lluiten per evitar la cua de la taula el Caldes, en llocs de descens, i el Girona, i també sumen ratxes contraposades. Els vallesans sumen sis derrotes seguides en la lliga i els gironins han guanyat els dos darrers partits. El Manlleu, en zona de descens i que no ha guanyat en la segona volta, visita un Liceo que ha perpetrat quatre triomfs seguits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)