Lliga Europea

hoquei patins

Lleida serà la seu de la final a quatre de la lliga europea

Hoquei sobre patins. La candidatura del FC Barcelona per jugar al pavelló Barris Nord va superar les del Reus i l'Oliveirense

El pavelló Barris Nord de Lleida serà la seu de la final a quatre de la lliga europea que es disputarà el 13 i 14 de maig. La CERS ha escollit la candidatura presentada pel FC Barcelona, que ha superat les del Reus Deportiu i l'Oliveirense portuguès. El Barça no disposava del Palau Blaugrana en aquelles dates i va col·laborar amb l'Ajuntament de Lleida per presentar la proposta guanyadora.

De les tres candidatures, la CERS va descartar primer la del Reus, ja que era la que tenia una proposta econòmica més baixa, mentre que les altres dues estaven igualades. La CERS va aplicar la normativa, que diu que si hi ha igualtat de condicions el club del país que no l'ha organitzat l'any anterior té preferència. L'any 2016 la va organitzar el Benfica a Lisboa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)