Més hoquei

El SHUM venç el Palafrugell i s'allunya del descens

Hoquei patins

SHUM 4 PALAFRUGELL 3

SHUM FRIT RAVICH:Núñez, Candamio, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia i Villares –inicial–; Sergi Pujol, Tarrès, Roura, Pablo Fernández i Ramírez.CH PALAFRUGELL:Luzón, Brugué, Duran, Aldrich i Gerard Pujol –inicial–; Ribot, Vives, Ruiz, Casanovas i Panella.GOLS:1-0 (12') Villares. 1-1 (20') Ruiz. 1-2 (30') Aldrich. 2-2 (32') Roura. 3-2 (33') Villares. 4-2 (34') Jordi Rodríguez. 4-3 (43') Vives.ÀRBITRES:O. Pérez i Q. Navales. Targeta blava a Jordi Rodríguez (2), Vives i Duran.FALTES:10 del SHUM i 10 del Palafrugell.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich va guanyar el líder i tot just ascendit Palafrugell i es va allunyar una mica de les posicions de descens de la primera divisió. El derbi de les comarques gironines, que es va disputar dijous a la nit, va ser molt disputat i amb alternatives en el marcador. Al descans es va arribar amb un empat (1-1) i en la segona meitat els empordanesos es van avançar. Els selvatans van remuntar fins al 4-2 amb tres gols en dos minuts. El Palafrugell va continuar dins del partit (4-3) i el SHUM va tenir ocasions per sentenciar, però no ho va aconseguir. El Palafrugell va disposar d'una falta directa en l'últim minut per empatar, però el segon porter del SHUM, Tomas Ramírez, la va aturar i va afermar el triomf del seu equip.