OK Lliga

El Caldes surt de la zona de descens

OK Lliga. Va derrotar el Manlleu i va fer un pas important per a la permanència

CALDES 3 MANLLEU 0

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–; Rovira, Urbano, Pastor, Blanqué i Villena.CP MANLLEU:Jordi Garcia, Mangas, Farrès, Ballart i Prat –equip inicial–; Albert Grau, Franci, Martí, Anguita i Folguera.GOLS:1-0 (15') Roger Acsensi, de penal. 2-0 (36') Molera. 3-0 (49') Molera.ÀRBITRES:S. Mayor i R. Fernández.FALTES:9 del Caldes i 12 del Manlleu.COMENTARI:El Recam Làser Caldes va derrotar el Manlleu en un duel de la zona baixa de la classificació i va sortir de la zona de descens quan només queden dues jornades per al final de l'OK Lliga. Els vallesans van fer un pas cap a la permanència i els osonencs no van poder apropar-se a les posicions de salvació. El duel va ser dominat pels locals, que es van avançar en el minut 10 de partit amb un gol de penal de Roger Acsensi. El Manlleu va intentar oposar resistència ja que també s'hi jugava molt, però en l'inici de la segona meitat va arribar el 2-0 de Molera, que va encaminar la victòria. Rovira va desaprofitar una falta directa i la sentència definitiva no va arribar fins a un minut del final, quan novament Molera va fer el 3-0.