Més hoquei

hoquei patins

El Mataró torna a guanyar l'estatal sub-16

Hoquei sobre patins. Va derrotar en la final el Cerdanyola per un clar 6-1 i el va conquerir per quarta vegada en cinc anys

El CH Mataró va tornar a guanyar el campionat d'Espanya femení sub-16, que s'ha disputat a Malgrat de Mar. Les mataronines van derrotar clarament en la final el Cerdanyola per 6-1. Les maresmenques van revalidar el títol aconseguit l'any passat i és la quarta vegada que el guanyen en cinc anys (2013, 2014, 2016 i 2017). Els altres dos equips catalans van completar el podi: el Cerdanyola va ser segon i el Palau de Plegamans tercer.

El Mataró va fer un campionat perfecte i va guanyar tots els partits. En la fase de grups va derrotar els seus tres rivals clarament: el Rivas madrileny, per 8-0; el Cerdanyola, per 5-0, i el Compañía de María gallec, per 8-0. En la semifinal va superar el Cuencas Mineras asturià per 10-3 i en la final va tornar a guanyar contra el Cerdanyola (6-1).

El conjunt vallesà va ser segon de grup ja que va vèncer el Compañía de María (7-1) i el Rivas (3-0). En l'altre grup el Palau va ser primer en superar el Cuencas Mineras (2-1), l'Alcobendas madrileny (3-1) i el Raxoi gallec (6-0).

En la semifinal el Cerdanyola va derrotar el Palau per un ajustat 4-3 en la pròrroga. El Palau es va enfrontar al Cuencas Mineras en la lluita pel tercer i quart lloc i el va guanyar per 6-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)