OK Lliga

Quatre equips i dues places de descens

OK Lliga. Aquesta penúltima jornada es podrien decidir els dos equips que baixaran

Les dues places de descens que falten per adjudicar es podrien decidir aquesta penúltima jornada de l’OK Lliga. Quatre equips lluiten per evitar-les i mantenir-se. Amb l’Alcobendas ja descendit, el Manlleu (22 punts) i el Vilafranca (23 punts) ocupen les posicions de descens i el Caldes (26 punts) i el Girona (28 punts), que ahir va perdre a la pista del Barça, també hi estan implicats.

El Manlleu baixarà a la primera divisió si perd o empata, malgrat que també ho farà si guanya i el Caldes també aconsegueix la victòria. El Vilafranca –que jugarà demà– perdrà la categoria si perd i el Caldes puntua, i si empata i el Caldes guanya. Una victòria dels vilafranquins els mantindria en la lluita per la permanència. El Caldes aconseguirà la permanència si guanya i el Vilafranca empata, i si empata i el Vilafranca perd i el Manlleu empata. El Girona es pot salvar si el Vilafranca no guanya en el seu partit de demà a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)