OK Lliga

El Caldes s’apropa a la permanència

Ok Lliga

ALCOI 2 CALDES 3

ENRILE PAS ALCOI:Marc Grau, Formatjé, Cañellas, Gelmà i Baieli –equip inicial–; Castanheira, Lourenço, Martí, Roca i Domènech.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–; Rovira, Urbano, Blanqué, Pastor i Villena.GOLS:0-1 (8’) Rovira. 0-2 (31’) Galbas. 1-2 (39’) Formatjé. 1-3 (46’) Roger Acsensi. 2-3 (46’) Gelmà.ÀRBITRES:G. Sandoval i J.A. Ribó.FALTES:9 de l’Alcoi i 7 del Caldes.COMENTARI:El Recam Làser Caldes va fer un gran pas cap a la permanència en guanyar a la pista de l’Alcoi. Els vallesans aconseguiran, avui mateix, mantenir-se en l’Ok Lliga si el Vilafranca no guanya a casa contra el Lleida. El Caldes va fer un bon partit i va dominar la primera meitat. Un gol de Rovira els va donar avantatge en el descans, 0-1. En la segona part, Galbas va fer el segon, però Formatjé va marcar poc després. A quatre minuts del final, Roger Acsensi va aconseguir l’1-3, però, tot just fer la sacada de centre, l’Alcoi va marcar. Els darrers minuts, els alcoians van buscar el gol de l’empat, van treure el porter i van jugar amb cinc homes de pista, però el Caldes va resistir.