OK Lliga

El Vendrell s’adjudica el derbi

Ok Lliga. El Reus Deportiu la Fira va caure al Palau d’Esports en un partit en què no es jugava res, un cop assegurat el subcampionat de l’OK Lliga

REUS 3 VENDRELL 4

REUS DEPORTIU LA FIRA:Henriques, Casanovas, Platero, Torra i Raül Marín –cinc inicial–, Salvat, Àlex Rodríguez, Ollé, Torné i Matilla.MORITZ VENDRELL:Molina, Mitjans, Navarro, Jordi Ferrer i Edu Fernández –cinc inicial–, Creus, Gil i Rocasalbas.GOLS:0-1 (5’) Edu Fernández. 1-1 (9’) Raül Marín. 2-1 (13’) Platero. 2-2 (18’) Jordi Ferrer. 2-3 (20’) Gil. 3-3 (31’) Torra. 3-4 (32’) Jordi Ferrer, de falta directa.ÀRBITRES:F.J. Garcia i A. Tavera. Targeta blava a Raül Marín, Torné i Rocasalbas.FALTES:11 del Reus i 12 del Vendrell.

El Moritz Vendrell va aconseguir un triomf de prestigi al Palau d’Esports del Reus Deportiu derrotant el flamant campió de la Lliga Europea en un matx decidit amb un gol de falta directa de Jordi Ferrer. Els del Baix Penedès arribaran a la darrera jornada de l’OK Lliga ocupant la cinquena posició, amb el Voltregà a dos punts. Pel que fa al Reus Deportiu, els roig-i-negres no van estar gaire encertats davant el reusenc Roger Molina i, de fet, van fallar dos penals i dues faltes directes, acabant amb derrota el seu darrer partit a casa d’aquest campionat.

L’equip d’Enrico Mariotti, que trepitjava la seva pista per primer cop després de guanyar recentment la copa d’Europa, va rebre abans de començar el seu partit la notícia que fes el que fes acabaria subcampió de l’OK Lliga després que el Vic perdés a casa contra el Liceo. Això va fer baixar una mica la guàrdia als locals i el Vendrell no ho va desaprofitar, ja que tenia la possibilitat de guanyar el campió continental, fer-ho a domicili, aconseguir el derbi territorial i saldar comptes pendents amb ex roig-i-negres com ara Molina, Ferrer, Gil, Creus o el mateix tècnic, Jordi Garcia.

Ningú va dominar plenament el partit i tot va estar per decidir en tot moment. De fet, els visitants van acabar guanyant el primer període (2-3), però el Reus va aixecar un 0-1, si bé el Vendrell va tornar a liderar el resultat. Després de la represa, Torra va empatar, però Jordi Ferrer va anotar el 3-4 que seria definitiu (32’) amb molt de temps al davant. Sorprenentment, no va arribar cap gol més. Marín va fallar dues directes i un penal i Torra, un altre penal, mentre que Creus i Jordi Ferrer van malbaratar dues directes. El triomf va acabar sent per a l’equip vendrellenc en un dia en què Henriques va ser acomiadat amb ovació i va debutar a la porteria el jove Matilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)