OK Lliga

Laia Vives i Pau Bargalló són els MVP de la lliga

Hoquei sobre patins. La portera del Voltregà i el jugador del Barça és la primera vegada que reben aquest guardó

La portera del Voltregà, Laia Vives, i el jugador del Barça Pau Bargalló van ser escollits MVP de l’OK Lliga, tant femenina com masculina. És la primera vegada que els dos jugadors reben aquest guardó. L’MVP de la lliga el voten els tècnics i els capitans dels equips de l’OK Lliga, que donen 3, 2 i 1 punt i no poden votar jugadors del seu equip. Aquesta és la vuitena edició dels premis.

Laia Vives ha rebut aquest reconeixement l’any en què ha decidit retirar-se de la competició. Fa dues temporades va ser la tercera. En aquesta edició completen el podi de l’OK Lliga femenina María Díez (Gijón), en la segona posició, i Berta Busquets (Palau), en la tercera.

Pau Bargalló, que succeeix en la llista el seu germà Jordi, també va ser escollit MVP de la copa d’Alcobendas aquesta temporada. Completen el podi de l’OK Lliga dos jugadors del Reus Deportiu: el segon lloc l’ocupa el porter portuguès Pedro Henriques i el tercer el davanter Raúl Marín.

Per tercera vegada en la història de la competició es va concedir el guardó de l’àrbitre nacional més ben valorat i Òscar Valverde va ser l’escollit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)