Internacional

Bargalló, en el cinc ideal

Hoquei sobre patins. El de Sant Sadurní ha triomfat en la lliga portuguesa en la seva primera temporada a l’Oliveirense

El jugador Sant Sadurní de 37 anys Jordi Bargalló ha estat inclòs en el cinc ideal de la lliga portuguesa en la seva primera temporada en l’Oliveirense, que ha acabat tercer la competició i subcampió d’Europa. L’Oliveirense va perdre la final al Barris Nord Lleida contra el Reus La Fira després d’haver eliminat el Barça Lassa en la semifinal amb un gol d’or de Ricardo Barreiros. Bargalló ha triomfat en el seu debut i ha marcat 34 gols en la lliga, a banda de ser el jugador franquícia del seu equip, que va arribar fins i tot a ser el líder de la primera divisió portuguesa. Les votacions les fan els tècnics i els capitans dels equips. L’èxit del gran dels Bargalló s’afegeix a la designació del seu germà Pau com a MVP de l’OK Lliga a només 23 anys i tot just en la seva primera temporada en el Barça Lassa. Els dos germans van arribar als seus respectiu equips després de lluir en les files del Liceo.

Els altres integrants del cinc ideal són el porter Nelson Filipe (Porto) i els jugadors de pista Hélder Nunes (Porto), Reinaldo Garcia (Porto) i Joâo Rodrigues (Benfica), el pitxitxi de la competició, amb 58 gols. El més votat i MVP de la competició ha estat el jove de 23 anys Hélder Nunes, bàsic en el triplet del Porto que entrena el tècnic català Guillem Cabestany. Nunes succeeix al català Jordi Adroher, que l’any passat també va ser pitxitxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)