Més hoquei

La lliga catalana ja ha definit els seus quatre grups

Hoquei sobre patins. La final a quatre es disputarà el 23 i 24 de setembre

La lliga catalana ja té definits els seus quatre grups, dos amb tres conjunts i dos més amb quatre participants. En total, són catorze els equips, els tretze catalans de l’OK Lliga i l’Alcoi. En el grup A jugaran el Barça, el Lleida i l’Alcoi, mentre que en el B hi haurà el Reus –l’actual campió–, el Noia i el Caldes. El Grup C reunirà el Vic, l’Igualada, el Lloret i l’Arenys de Munt, i completarà la competició el grup D, amb el Voltregà, el Vendrell, el Girona i el Palafrugell.

Està previst que la primera jornada de la lliga catalana sigui el 8 de setembre, la segona el 12 i la tercera el 15, però els equips canvien sovint de dia els partits. Els dos primers de cada grup jugaran els quarts de final el 19 de setembre, i els quatre guanyadors es classificaran per a la final a quatre. Encara no se sap la localitat, però es jugarà el 23 i 24 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)