OK Lliga

Hoquei sobre patins

El Barça oficialitza el retorn d’Ignacio Alabart i el renova

Hoquei sobre patins. El jove cervell gallec tanca la plantilla blaugrana després de triomfar durant dos anys cedit al Voltregà. El club li ha ampliat el contracte fins al 2021

El Barça Lassa va oficialitzar ahir el retorn del gallec de 21 anys Ignacio Alabart, que ha jugat cedit dues temporades al Voltregà, en el qual ha ofert un gran rendiment. A més de repescar-lo, el club, per evitar interferències, li ha renovat el contracte fins al 2021. Convocat per Espanya per jugar els World Roller Games, Alabart, que serà el jugador més jove de la plantilla d’Edu Castro, s’ha mostrat com un jugador amb gol i amb capacitat innata per liderar l’equip osonenc a la pista. “Estic molt agraït el Voltregà. Però sempre fa il·lusió tornar al Barça i tenir uns companys que sempre han estat referents”, afirma Alabart, que va debutar en el primer equip amb 17 anys el 5 de maig de 2013 contra el Blanes en l’OK Lliga. Fill de l’exjugador reusenc Quico Alabart, va arribar al Barça el 2012 procedent del Compañía de María.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)