Més hoquei

Dues incorporacions

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona femení fitxa Xantal Piqué, del Mataró, i Cèlia Roure, de l’Horta, i renova cinc jugadores per afrontar el retorn a l’OK Lliga femenina

El Citylift Girona femení ha fitxat dues jugadores i ha renovat bona part de l’equip per afrontar aquesta temporada el retorn a l’OK Lliga femenina. Les novetats a la plantilla són Xantal Piqué, provinent del Mataró, de l’OK Lliga, i Cèlia Roure, que ha jugat la darrera temporada a la UE Horta, de la nacional catalana. Xantal Piqué, de 21 anys, ha jugat tota la seva carrera a l’equip maresmenc, era la capitana de l’equip i juga de defensa. Cèlia Roure va començar en el SHUM i té experiència a l’OK Lliga perquè hi va jugar amb l’Sfèric de Terrassa.

L’equip gironí també ha renovat la portera Virginia Díaz i les jugadores Carla Dorca, Laia Castro, Laura Vall i Jana Verdura. L’equip es completarà amb jugadores de la base del club i estarà dirigit pels germans Xavi i Marc Oller, que van ser presentats fa unes setmanes. Les baixes són l’entrenadora Judith Carreras i les jugadores Carla Gri, Ariadna Campistol, Vanesa Daribo i Laura Viella. El Girona va pujar per la renuncia de dos equips de l’OK Lliga femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)