Més hoquei

Només falta un equip

Hoquei sobre patins. El Barça, l’Alcoi, el Reus, el Noia, l’Igualada, el Girona i el Voltregà jugaran els quarts de final de la lliga catalana

Els quarts de final de la lliga catalana van quedar pràcticament definits ahir al vespre, i només falta per decidir el segon del grup C, que depèn del partit entre el Lloret i l’Arenys de Munt, que es disputa avui. En aquest grup l’Igualada va guanyar per 5-3 al Vic i va acabar primer, i el segon lloc se’l disputen osonencs i maresmencs, que necessiten guanyar a la pista dels selvatans per més d’un gol. Els quarts de final que ja han quedat decidits han emparellat el Barça i el Voltregà, el Girona jugarà contra l’Alcoi i l’Igualada s’enfrontarà al Noia. El Reus Deportiu jugarà contra el Vic o l’Arenys de Munt.

En el grup A el Barça va derrotar per 3-1 l’Alcoi i els dos equips es van classificar per als quarts de final com a primer i segon, respectivament. El Noia va guanyar el Reus Deportiu per 4-2 en l’únic partit del grup B. Aquesta victòria va fer que els tres equips quedessin empatats a tres punts i per la diferència de gols els roig-i-negres van finalitzar en la primera posició, mentre que els de Sant Sadurní van acabar segons i el Caldes va quedar fora dels quarts per un sol gol. Finalment, en el grup D, el Girona i el Voltregà es van classificar gràcies a les seves victòries de la darrera jornada. La golejada dels gironins a casa contra el Palafrugell (5-0) els va situar primers de grup, mentre que el Voltregà va guanyar el Vendrell (3-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)