Més hoquei

hoquei sobre patins

Supercopa d’Espanya

Encert del Barça, i a la final

Supercopa d’Espanya. Els blaugrana van superar el Reus i avui es disputaran el títol contra el Voltregà. Els roig-i-negres van desaprofitar massa ocasions en la primera semifinal

barça 5 reus 2

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Gual, Álvarez, Pau Bargalló i Panadero –equip inicial–; Pascual, Barroso, Ordóñez i Alabart.REUS DEPORTIU LA FIRA:Ballart, Salvat, Bancells, Casanovas i Torra –equip inicial–; Marín i Àlex Rodríguez.GOLS:1-0 (5’) Álvarez. 2-0 (7’) Gual. 2-1 (30’) Marín. 3-1 (34’) Pau Bargalló. 4-1 (42’) Ordóñez. 4-2 (42’) Torra. 5-2 (44’) Pau Bargalló, de falta directa.ÀRBITRES:J. Gómez i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Pascual.FALTES:11 del Barça i 11 del Reus.

El Barça Lassa i el Voltregà disputaran aquest vespre la final de la supercopa d’Espanya després de superar els seus rivals en les semifinals. Els blaugrana van derrotar per 5-2 el Reus Deportiu La Fira, mentre que els amfitrions van necessitar els penals per eliminar al campió, el Liceo (2-2 i 2-1). El Barça va aconseguir classificar-se per a la final gràcies a l’encert de cara a gol, ja que al davant va tenir un Reus que va lluitar i va tenir ocasions però que en va desaprofitar massa. Els reusencs no van poder transformar dues faltes directes i un penal, mentre que els blaugrana van tenir més encert de cara a gol, i va destacar Pau Bargalló amb dos gols i bones passades culminades pels seus companys.

Els blaugrana van iniciar la semifinal molt concentrats i van treure profit de les primeres clares ocasions de gol. En el minut 5 Pau Bargalló va fer una passada a dins l’àrea a Pablo Álvarez, que va superar el porter Càndid Ballart i va inaugurar el marcador. Dos minuts després el mateix Pau Bargalló va tornar-la a passar a Pablo Álvarez, però aquest cop la rematada va anar al travesser. La bola va caure dins l’àrea i Marc Gual la va aprofitar per anotar el 2-0. Els roig-i-negres tenien problemes i el seu tècnic, Jordi Garcia, va haver de demanar temps mort en el minut 9. Als reusencs els costava crear perill en atac però van millorar al darrere, tot i que Xavi Barroso va enviar una rematada llunyana al travesser. El tècnic blaugrana, Edu Castro, va donar minuts de joc a tots els seus homes de pista en la primera meitat i va poder mantenir un alt ritme de partit. El 2-0 dels primers minuts es va mantenir en el marcador i es va arribar al descans.

En la segona meitat el Reus va sortir a la pista amb moltes ganes, tot i que la primera ocasió la va tenir el Barça i la va aturar molt bé el porter roig-i-negre, Càndid Ballart. En una bona recuperació del Reus i una passada llarga a Raúl Marín va arribar el 2-1 i els roig-i-negres van tornar a entrar en el partit. En els minuts següents van tenir bones ocasions per empatar, com ara una clara rematada de Marc Torra, però no ho van aconseguir. Pau Bargalló va fer el 3-1 i el Barça va calmar el joc.

Ocasions roig-i-negres

El Reus ho va continuar intentant i els àrbitres van xiular un penal contra el Barça, però Albert Casanovas no el va poder marcar. Els dos equips van continuar creant ocasions, però va ser el Barça el que en va treure més profit. Lucas Ordóñez va fer el 4-1 i vint segons després Marc Torra va mostrar la seva habilitat dins l’àrea aixecant la bola per anotar el 4-2. Els dos equips havien arribat a les deu faltes i van ser els reusencs els primers a disposar de la falta directa. El porter blaugrana, Sergi Fernández, va aturar la de Raúl Marín i un minut després Pau Bargalló va aprofitar la seva i va marcar (5-2). Quedaven sis minuts i els roig-i-negres encara van tenir una clara ocasió quan Matías Pascual va veure la targeta blava i Marc Torra va disposar d’una falta directa, que tampoc va poder transformar.

LA FINAL

20.45
hores.
Es jugarà el partit definitiu per determinar qui és el campió de la supercopa d’Espanya

DESENCERT

El Reus Deportiu va disposar d’un penal i dues faltes directes i les va desaprofitar