Més hoquei

hoquei sobre patins

Supercopa d’Espanya

El Voltregà, en els penals

Supercopa d’Espanya. L’amfitrió va eliminar el Liceo, el campió, després d’anivellar un 0-2 en contra. Roca va fer l’aturada decisiva

voltregà 2 (2) liceo 2 (1)

CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Armengol, Molas i Teixidó –equip inicial–; Vargas, Ignasi López i Gallifa.HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Edu Lamas i Torres –equip inicial–; Coy, Miras i Carlo Di Benedetto.GOLS:0-1 (15’) Coy. 0-2 (18’) Miras. 1-2 (37’) Teixidó, de penal. 2-2 (38’) Teixidó, de falta directa. Penals: Miras 0-1. Armengol 1-1. Crespo 2-1.ÀRBITRES:M. Díaz i G. Gorina. Van mostrar targeta blava a Torres.FALTES:10 del Voltregà i 13 del Liceo.

El Voltregà es va classificar per a la final de la supercopa en derrotar el Liceo, el campió, en els penals després de l’empat (2-2) al final del partit i la pròrroga. Sergi Miras va avançar al Liceo però, Armengol i Crespo van marcar els seus penals i van avançar els osonencs. En el cinquè penal el porter Blai Roca va aturar el xut de Marc Coy i va fer classificar l’equip.

La primera meitat va ser per al Liceo, que va estar més encertat i amb gols de Coy i Miras es va avançar amb un 0-2. En la segona meitat, el Voltregà va millorar la seva defensa, i en atac va servir la inspiració de Gerard Teixidó en les jugades de bola aturada. En un minut i mig va anotar un penal i una falta directa i va empatar el partit. A tres minuts del final Blai Roca va aturar un penal a Miras i es va arribar a la pròrroga; hi van haver ocasions però no gols.