Més hoquei

Hoquei sobre patins

Supercopa d’Espanya

El Barça és deu cops súper

Hoquei sobre patins. Els blaugrana van ser superiors, van golejar el Voltregà, l’amfitrió, i van aconseguir la desena supercopa d’Espanya. Van marcar en el primer i l’últim minut

BARÇA 4 VOLTREGÀ 0

BARÇA LASSA:Sergi Fernández, Marc Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló i Sergi Panadero –equip inicial–; Matías Pascual, Lucas Ordóñez, Xavi Barroso, Ignacio Alabart i Aitor Egurrola.CP VOLTREGÀ:Blai Roca, Xavier Crespo, Xavi Armengol, Aleix Molas i Gerard Teixidó –equip inicial–; Pol Gallifa, Eric Vargas i Ignasi López. No van jugar: Eric Carrillo i Gerard Rovira.GOLS:1-0 (1’) Pablo Álvarez. 2-0 (17’) Matías Pascual. 3-0 (31’) Sergi Panadero. 4-0 (50’) Pau Bargalló, de falta directa.ÀRBITRES:German Sandoval i Jose Juan Melero. Van mostrar targeta blava a Petxi Armengol i al porter Sergi Fernández.FALTES:13 del Barça i 10 del Voltregà.

Per desena vegada en la seva història, el FC Barcelona va guanyar el títol de la supercopa d’Espanya. Els blaugrana van derrotar per un clar 4-0 el Voltregà, l’amfitrió, que va intentar plantar cara però un gol en el primer minut i la falta d’encert de cara a la porteria contrària van ser unes adversitats massa complicades de superar. El Barça Lassa va sortir a buscar el títol des de l’inici, es va veure superior al seu rival i en cap moment no va fer cap pas enrere que pogués donar esperances als osonencs.

Encara no s’havia complert el primer minut de partit i el Barça ja guanyava per 1-0. Els homes que entrena Edu Castro tenien molt clar que havien de sortir a buscar la victòria des del començament i després d’una gran assistència de Marc Gual, Pablo Álvarez va inaugurar el marcador. Els blaugrana es van assentar ràpidament a dins la pista i Marc Gual –amb una bona rematada que va aturar el porter Blai Roca– i Pau Bargalló –amb un xut al pal– van tenir bones ocasions. El Voltregà es va intentar fer fort en la defensa i, en atac, tenia problemes per superar la defensa blaugrana. El Barça va continuar tenint ocasions i en el minut disset, i una bona combinació entre Matías Pascual i Lucas Ordóñez va acabar amb un gol del primer i el 2-0. Els blaugrana van intentar aprofitar aquest moment per encarrilar el triomf i en els següents minuts van pressionar per ampliar l’avantatge. Els homes de Cecs Linares van tenir un parell de bones ocasions en el tram final del primer temps, amb un contraatac d’Eric Vargas i Gerard Teixidó i una rematada de Pol Gallifa, però el porter blaugrana Sergi Fernández va desfer el perill.

En els primers segons de la segona meitat, el Barça va intentar repetir el gol ràpid de la primera però el porter Blai Roca va aturar la rematada de Marc Gual. Els blaugrana volien sentenciar el partit aviat i en el minut 31 Sergi Panadero va fer una mitja volta dins l’àrea i en la segona rematada va fer el 3-0. En els següents minuts cada equip va disposar d’una falta directa: el Voltregà, per les deu faltes del Barça, i els blaugrana, per una targeta blava a Xavi Armengol; i cap la va aprofitar. Els dos equips va tenir ocasions fins que quan faltaven 7 minuts per al final un contraatac d’Eric Vargas va ser aturat pel porter Sergi Fernández, que va sortir fora l’àrea i el va abatre. El porter del Barça va veure la targeta blava i Gerard Teixidó va disposar de la segona falta directa però aquest cop va ser Aitor Egurrola, cosa que va evitar el gol. La final va perdre una mica de control i els dos equips van buscar el gol. En l’últim minut el Voltregà va arribar a les deu faltes d’equip i Pau Bargalló va marcar el quart gol de falta directa i va tancar la final.

LA BOLA ATURADA

El Voltregà va desaprofitar dues faltes directes, i el Barça en va transformar una

Es presenta l’Ok Lliga que s’inicia el proper cap de setmana

L’impressionant recinte de l’Ajuntament de les Masies de Voltregà ha servit per presentar l’Ok Lliga 2017/18 que comença la setmana vinent. Hi han estat representats la majoria dels setze equips amb l’entrenador i un jugador. S’ha presentat l’acord entre la federació espanyola i Televisió de Catalunya per la difusió dels partits, i també el nou patrocinador dels àrbitres, la marca esportiva Acerbis que els subministrarà el material.