OK Lliga

La segona del Girona

OK Lliga. L’Arenys de Munt va perdre contra els gironins i encara no ha puntuat aquesta temporada. David Gelmà va destacar amb tres gols

ARENYS MUNT 3 GIRONA 4

ARENYS DE MUNT:Guillem Garcia, Cusachs, Illa, Galán i Marc Roca –equip inicial–; Bolcato, Jordi Pérez, Gurri, Domènech i Rivero.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–, Borja Ramón, Oriol Garcia, Joan Gelmà, Palau i Daniel.GOLS:1-0 (4’) Illa. 1-1 (9’) David Gelmà. 1-2 (22’) Palau. 1-3 (22’) David Gelmà. 1-4 (40’) David Gelmà. 2-4 (42’) Domènech. 3-4 (48’) Marc Roca.ÀRBITRES:J. Gómez i A. López.FALTES:7 de l’Arenys de Munt i 9 del Girona.

El Citylift Girona va guanyar a la pista de l’Arenys de Munt (3-4) i és un dels tres equips de l’OK Lliga que compten els partits per victòries. Els maresmencs, per contra, encara no han puntuat després de les dues primeres jornades. L’enfrontament va ser intens i tot i que els visitants van tenir un 1-4 a favor, els locals van seguir lluitant i van portar incertesa al marcador en els darrers minuts. Va destacar David Gelmà, que va marcar tres gols.

L’Arenys de Munt es va avançar en el marcador abans del minut 5 de partit amb un gol de Jordi Illa i els gironins van empatar abans del minut 10. David Gelmà va començar el seu recital d’encert davant la porteria contrària (1-1). A tres minuts del descans el Girona va decantar el partit a favor seu amb dos gols en un minut. Marc Palau va desfer la igualada i David Gelmà va ampliar l’avantatge, 1-3 al descans.

En la segona meitat els locals van intentar tornar a entrar en el partit, però van ser els visitants el que van fer l’1-4, novament a càrrec de David Gelmà. En els darrers deu minuts l’Arenys de Munt va trobar la porteria rival, i primer Aleix Domènech i després Marc Roca van situar el 3-4 en el marcador a dos minuts del final.

Els gironins van saber mantenir la seva avantatge i els maresmencs no van aconseguir empatar.