OK Lliga

El Vendrell torna a perdre i entra en zona de descens

Hoquei sobre patins. Els penedesencs van ser superats clarament a la pista del Liceo

LICEO 4 VENDRELL 0

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Edu Lamas, Torres i Miras –equip inicial–; Carballeira, Carlo Di Benedetto, Abeal, Coy i Martín Rodríguez.CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Cristian Rodríguez, Mitjans i Navarro –equip inicial–; Lecha, Casado, Mudarra, Eduard Fernández i Pol Ferrer.GOLS:1-0 (22’) Miras. 2-0 (25’) Carlo Di Benedetto. 3-0 (36’) Miras. 4-0 (40’) Carlo Di Benedetto.ÀRBITRES:A. Veiga i J. Sánchez.FALTES:14 del Liceo i 13 del Vendrell.COMENTARI:El Vendrell va ser superat clarament a la pista del Liceo per 4-0, i entra així en la zona de descens de l’Ok Lliga. Els penedesencs van perdre el tercer partit de manera consecutiva, i va ser la segona jornada seguida en què no van poder marcar cap gol. El Vendrell va saber aguantar el conjunt gallec pràcticament tota la primera meitat, però a tres minuts del descans va encaixar el primer gol, de Sergi Miras, i en l’últim minut Carlo Di Benedetto va fer el 2-0 per als gallecs. En la segona meitat el Liceo va desaprofitar una falta directa i un penal en els primers minuts i el Vendrell va tenir la possibilitat de tornar a entrar dins del partit en disposar d’una falta directa. Jordi Ferrer, però, no la va poder transformar i un minut després Sergi Miras va fer el 3-0 i va encarrilar el partit per al Liceo. El quart gol, que va sentenciar els penedesencs, va arribar a deu minuts del final.