OK Lliga

Una victòria que val el tercer lloc en la lliga

Ok Lliga. El Reus s’avança molt d’hora i sentencia en la segona part, al camp del Caldes

CALDES 2 REUS 4

RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Rosa i Àlex Ascensi –equip inicial–, Rovira, Blanque, Roger Ascensi, Garcia i Sierra.REUS:Ballart, Salvat, Casanovas, Torra i Marín –equip inicial–, Escala, Tella, Bancells, Cañete i Mantilla.GOLS:0-1 (3’) Torra. 0-2 (37’) Casanovas. 1-2 (38’) Molera. 1-3 (44’) Marín. 2-3 (47’) Galbas. 2-4 (48’) Salvat.ÀRBITRES:González i Puig.FALTES:9 el Caldes, 10 el Reus.COMENTARI:El Reus va superar el Caldes a domicili en un partit en què va prendre avantatge en els tres primers minuts però que no va decidir fins a avançada la segona part. Els del Baix Camp se situen tercers en l’OK Lliga.