Més hoquei

Segona derrota del SHUM

Hoquei sobre patins. No va poder aturar el visitant Adrià Ballart, autor de tres gols

SHUM 4 MANLLEU 5

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Font, Garcia, Villares i Presas –equip inicial–; Rodri, Roura, Pujol i Tarrés.MANLLEU:Garcia, Mangas, Bigas, Prat i Ballart –equip inicial–; M. Pujadas, Pradell, Navaro i R. Pujadas.GOLS:0-1 (8) Bigas. 1-1 (19’) Roura. 1-2 (22’) R. Pujadas. 2-2 (28’) Garcia, de falta directa. 2-3 (31’) Ballart, de falta directa. 2-4 (34’) Ballart. 3-4 (39’) Presas, de penal. 3-5 (39’) Ballart. 4-5 (46’) Garcia.ÀRBITRES:O. Pérez i O. Escobar. Blava a Presas, del SHUM, i a Prat, del Manlleu.FALTES:16 del SHUM i 8 del Manlleu.

El SHUM Frit Ravich va perdre el segon partit de la temporada en la primera divisió estatal contra el Manlleu, un rival directe en la lluita per l’ascens, que l’atrapa amb 9 punts. Malgrat tot, els selvatans segueixen en zona d’ascens a OK Lliga. El SHUM, que va marcar dues de les tres boles aturades, va anar sempre a remolc i no va trobar la fórmula per aturar Adrià Ballart (3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)