Més hoquei

Victòria important

Hoquei sobre patins. El Citylift Girona va vèncer el Reus, un rival directe, i s’allunya de la zona perillosa de l’OK Lliga femenina

reus 4 girona 6

REUS DEPORTIU:Salicrú, Regina Flix, Vinyet Flix, Jiménez i De Sivatte –equip inicial–; Guillem, De la Fuente, De Diego, Serrano i Mir.CITYLIFT GIRONA:Díaz, Dorca, Vall, Castro, Ruiz, Manzanares, Roure, Fontrodona i Planella.GOLS:0-1 (11’) Dorca. 0-2 (15’) Castro. 0-3 (17’) Vall. 1-3 (22’) Guillem. 2-3 (31’) Vinyet Flix. 3-3 (36’) Regina Flix. 3-4 (44’) Ruiz. 3-5 (48’) Vall. 4-5 (49’) Jiménez. 4-6 (49’) Castro.ÀRBITRE:T. Pardo.FALTES:9 del Reus i 14 del Girona.COMENTARI:El Citylift Girona femení va sumar tres punts molt importants en l’OK Lliga femenina en guanyar a la pista del Reus Deportiu, un rival directe. Les gironines van aconseguir la primera victòria fora de casa i s’allunyen de la zona perillosa de la taula. El Girona va fer una bona primera meitat i es va avançar en el marcador amb tres gols, tot i que es va arribar al descans amb un 1-3. En la segona meitat les reusenques van aconseguir empatar i van disposar d’un penal i d’una falta directa per avançar-se però no van marcar. Les gironines van superar aquest mal moment i en els darrers deu minuts es van tornar a distanciar i van assegurar la victòria. Laia Castro i Laura Vall van marcar dos gols cada una.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)