Més hoquei

El Citylift Girona perd contra dos equips de la zona alta

Hoquei sobre patins. El Manlleu, segon, i Las Rozas, tercer, van derrotar les gironines

El Citylift Girona femení va perdre dos partits al seu pavelló contra dos equips de la zona alta de l’OK Lliga femenina. Divendres va rebre el Manlleu –segon–, i va caure per 1-4, mentre que diumenge es va enfrontar a casa a Las Rozas madrileny –tercer–, i va perdre per un ajustat 3-4.

Contra el conjunt osonenc les gironines es van avançar en el marcador amb un gol de Laia Castro, però després el Manlleu va donar la volta al marcador abans del descans i es va assegurar el triomf en la segona part. El partit de diumenge contra Las Rozas va ser més anivellat. Laura Vall, de penal, i Laia Castro van remuntar un gol visitant (2-1), però es va arribar al descans amb un 2-3.

En la segona meitat, Carla Dorca va tornar a empatar i Las Rozas va tornar a marcar. El Girona va tenir una falta directa però no va fer gol.