OK Lliga

Un gol mal anul·lat evita la victòria del Noia

Ok Lliga. Els locals seran caps de sèrie en la copa per la derrota del Lleida

NOIA 1 CALDES 1

NOIA FREIXENET:Fernández, Esteller, Del Amor, Mendes i Aragonès –inicial–; Zapater, Xaus, Casas, Roca i Llorca.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Molera, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –inicial–; Rovira, Rosa, Garcia, Blanqué i Sierra.GOLS:1-0 (23’) Casas. 1-1 (41’) Galbas.ÀRBITRES:A. Gómez i Á. Tavera.FALTES:9 del Noia i 9 del Caldes.COMENTARI:El Noia no es va assegurar un lloc de cap de sèrie en la copa en el partit contra el Caldes, però la derrota posterior del Lleida contra el Liceo (2-9) finalment l’hi va atorgar. L’equip local va buscar la victòria en tot moment, però el Caldes estava molt ben ordenat en defensa. Finalment, Casas va avançar el Noia poc abans del descans, per bé que els visitants van assolir l’empat en el segon temps per mitjà de Galbas. Casas, altre cop, en els últims minuts va fer un gol que els àrbitres van anul·lar en interpretar, erròniament, que havia tocat la bola amb el patí.