OK Lliga

ESPORTS

HOQUEI PATINS

Guanya i jugarà la copa

OK Lliga. El Citylift Girona va derrotar el Vendrell a domicili, el seu rival directe per accedir a l’última plaça lliure. Els gironins es van avançar en el minut 10 i sempre van controlar el partit

VENDRELL 4 GIRONA 6

CE VENDRELL:Camps, Jordi Ferrer, Edu Fernández, Mitjans i Navarro –equip inicial–; Cristian Rodríguez, Rocasalbas, Casado, Mudarra i Pol Ferrer.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, Pelicano, David Gelmà, Palazón i Manel Garcia –equip inicial–; Palau, Borja Ramon, Oriol Garcia, Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (10) Palazón. 0-2 (12’) Pelicano. 1-2 (18’) Jordi Ferrer. 1-3 (21’) David Gelmà. 2-3 (23’) Cristian Rodríguez. 2-4 (30’) Palazón. 2-5 (30’) Pelicano. 3-5 (34’) Cristian Rodríguez, de penal. 3-6 (42’) David Gelmà, de penal. 4-6 (50’) Cristian Rodríguez.ÀRBITRES:Antonio Gómez i Óscar Valverde. Van mostrar targeta blava a Rocasalbas.FALTES:11 del Vendrell i 13 del Girona.

La desitjada i històrica classificació per a la copa del Citylift Girona va arribar amb una gran victòria contra el Vendrell (4-6), que era el seu rival directe per aconseguir l’última plaça que estava lliure al final de la primera volta de l’OK Lliga. Els gironins es van avançar en el minut 10 de joc i després sempre van controlar el partit contra un conjunt penedesenc que ho va intentar en tot moment però no va estar tan encertat de cara a gol. El conjunt gironí disputarà per primera vegada una fase final de la copa en el format actual de vuit equips en quarts de final. La seva última aparició en aquesta competició data de la temporada 1968/69, en què va jugar una prèvia, i el seu millor resultat és el subcampionat de l’any 1945, en què va arribar a la final però va perdre.

El Vendrell necessitava la victòria per aconseguir classificar-se per a la copa i el Girona en tenia prou amb un empat però també va sortir a buscar els tres punts en joc. Tots dos van tenir ocasions, algunes de clares, en els primers minuts però van ser els gironins els que van estar molt més encertats de cara a gol. En el minut 10 Marc Palazón va culminar un contraatac i dos minuts després Raúl Pelicano va fer el 0-2. Als jugadors del Vendrell, els costava superar la bona defensa visitant i per fi van marcar en una jugada embolicada dins de l’àrea. La resposta dels visitants va ser ràpida i David Gelmà va fer l’1-3, tot i que es va arribar al descans amb un ajustat 2-3, ja que Cristian Rodríguez va marcar el primer dels seus tres gols del dia.

Gols seguits

En els primers minuts de la segona meitat el Vendrell va sortir a buscar l’empat i va pressionar la sortida de la pilota del Girona, però no va treure un resultat positiu, i per contra va veure com el partit se li va complicar encara més. Novament Marc Palazón i Raúl Pelicano van mostrar la seva efectivitat de cara a la porteria contrària i en poc més de mig minut van marcar dos gols seguits i van situar el resultat en un clar 2-5. Cristian Rodríguez va tornar a reduir diferències en marcar de penal però els gironins van tornar a avançar-se. Van disposar de dues accions de pilota aturada, primer van desaprofitar una falta directa i tot seguit David Gelmà va marcar de penal. El 3-6 del marcador no va impedir als jugadors del Vendrell –necessitaven quatre gols– continuar lluitant. Van tenir ocasions però l’encert no va estar al seu costat. Jordi Ferrer va desaprofitar una falta directa, van enviar una pilota al pal i, només quan faltaven 43 segons per al final, Cristian Rodríguez va anotar el definitiu 4-6. Els gironins van classificar-se per a la copa i el Vendrell en va quedar fora.