Més hoquei

El millor equip, letal

Hoquei sobre patins. Derrota del Citylift Girona contra el Voltregà, que va capgirar el resultat en dues ocasions, la segona en un minut

citylift 4 voltregà 6

CITYLIFT GIRONA CH:Díaz, Dorca, Roure, Vall, Castro –inicial–, Ruiz, Piqué, Fontrodona i Planella.CP VOLTREGÀ:Lafon, Lee, Bernadas, Barceló, Gutiérrez –inicial–, Romero, Arxé, López, Comas i Golet.GOLS:1-0 (11’) Castro, 1-1 (11’) Lee, 1-2 (18’) Arxé, 1-3 (25’) Arxé de penal, 2-3 (25’) Vall de penal, 3-3 (30’) Castro, 4-3 (32’) Vall, 4-4 (37’) Gutiérrez de penal, 4-5 (37’) Lee i 4-6 (47’) BarcelóÀRBITRE:Josep León.FALTES:12 el Citylift Girona i 10 el Voltregà. Blaves a Dorca (3).COMENTARI:El Citylift Girona va tornar a perdre a casa i enllaça quatre derrotes com a local –no hi guanya des del 5 de novembre (2-0 amb el Vilasana)– si bé en aquesta ocasió la derrota va ser contra el millor equip del país el 2017 i líder de l’Ok Lliga Femenina, el Voltregà. I això que les noies dels germans Oller van avançar-se en el marcador 1-0 però les osonenques van empatar en el mateix minut mitjançant Natasha Lee. La ripollesa Aina Arxé va eixamplar la diferència abans del descans amb dos gols, el segon de penal en el darrer minut abans del descans i encara amb temps perquè Laura Vall fes el 2-3 també de penal. Castro i Vall van capgirar el resultat en la segona meitat però en el minut 13 Gutiérrez de penal i Lee van sentenciar amb dos gols seguits.