OK Lliga

El Noia reacciona tard

OK Lliga. L’equip de Varias, que feia set jornades que no perdia, va pecar de falta d’efectivitat contra el líder i es va despertar amb 4-0

LICEO 4 NOIA 2

HC LICEO:Malián, Josep Lamas, Carballeira, Edu Lamas i Torres -equip inicial-; Coy, Di Bennedeto, Miras i Payero.NOIA FREIXENET:Zapater, Esteller, Del Amor, Roca i Llorca -equip inicial-; Xaus, Casas i Aragonès.GOLS:1-0 (1’) Josep Lamas, de penal. 2-0 (4’) Torres. 3-0 (11’) Coy. 4-0 (26’) torres, de falta directa. 4-1 (33’) Casas, de falta directa. 4-2 (34’) Roca.ÀRBITRES:I. López i M. Díaz. Blava a Miras, Coy i Llorca.FALTES:13 del Liceo i 14 del Noia.

El Noia Freixenet va perdre ahir a la pista del Liceo en un partit en què va reaccionar tard, quan ja perdia per 4-0. L’equip de Sant Sadurní feia set partits que no perdia i va pecar de falta d’efectivitat contra el líder. Quan només s’havia disputat un minut, el Liceo va disposar d’un penal que Josep Lamas va transformar (1-0). Torres va furgar a la ferida en el minut 4 (2-0) en un inici molt feixuc. Del Amor va tenir una bona oportunitat sol davant de Malián en una bona combinació dels visitants, però el local Coy va clavar el 3-0. Miras va veure la blava i Casas va disposar d’una directa (17’). Va remenar bé la bola, però Malián travessa un gran moment de forma i la va treure. El Liceo va acabar el primer temps amb 8 faltes i el Noia en duia 9. La llei de Murphy estava ahir al costat dels gallecs i la desena va caure de seguida. Torres va fer la directa (4-0). A 16:19 del final, el Liceo va fer la desena i Casas va batre Malián en la directa sense fer jugada. Tot seguit, Roca va marcar el segon i va intimidar el líder. Una blava a Coy va propiciar una nova directa per al Noia, però Casas va arrossegar la bola i no va marcar. A 3:33 del final, Zapater va evitar un gol de directa de Josep Lamas per blava a Llorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)