OK Lliga

Hoquei sobre patins

OK Lliga

El Lloret segueix puntuant

OK Lliga. El Voltregà es va avançar amb un 0-2 i els selvatans van empatar en el tram final

LLORET 2 VOLTREGÀ 2

LLORET VILA ESPORTIVA:Serra, Rubén Fernández, Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–, Lluís Grau, Farré, Gallardo, Patau i Perarnau.CP VOLTREGÀ:Nil Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –equip inicial–, Ignasi López, Molas, Gallifa, Rovira i Carrillo.GOLS:0-1 (21’) Armengol. 0-2 (24’) Vargas. 1-2 (33’) Marc Grau. 2-2 (46’) Plaza.ÀRBITRES:I. López i D. Villar.FALTES:9 del Lloret i 6 del Voltregà.

El Lloret Vila Esportiva va empatar contra el Voltregà en un partit en què va poder igualar un 0-2 en contra. Els selvatans van encadenar el tercer partit seguit puntuant en aquest inici de la segona volta. Els osonencs va fer una bona primera meitat i van arribar al descans amb dos gols d’avantatge, però en la segona no es van poder distanciar més i els lloretencs, que no es van rendir mai, van saber empatar.

L’inici del partit va ser anivellat amb ocasions dels dos equips, però amb les defenses i els porters fent una bona feina. A quatre minuts del descans Petxi Armengol va inaugurar el marcador i tres minuts després Eric Vargas va fer el 0-2 amb què va finalitzar la primera meitat. En el segon temps els selvatans van mostrar les seves ganes de seguir puntuant i en una jugada embolicada Marc Grau va reduir les diferències. En els darrers minuts el Lloret va buscar l’empat i David Plaza el va aconseguir quan quedaven quatre minuts. Fins al final del partit els dos conjunts van buscar el gol de la victòria i dels tres punts, i el Lloret va tenir una clara ocasió, però l’empat es va mantenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)