OK Lliga

El Vendrell desactiva el líder

OK Lliga. El sacrifici defensiu de l’equip de Gonzalo Medina va fer sentir sempre incòmode el Liceo, que avui perdrà el lideratge si el Barça no falla

VENDRELL 4 LICEO 1

CE VENDRELL:Camps, Navarro, Rocasalbas, Ferrer i Cristian –equip inicial–; Fernández i Mudarra.HC LICEO:Malián, Edu Lamas, Carballeira, Josep Lamas i Torres –equip inicial–; Di Benedetto, Miras i Coy.GOLS:1-0 (22’) Rocasalbas. 1-1 (33’) Josep Lamas. 2-1 (36’) Ferrer. 3-1 (40’) Cristian. 4-1 (47’) Ferrer.ÀRBITRES:Á. de la Hera i J. Sánchez, Blavaes a Rocasalbas (2) i Carballeira, .FALTES:18 del Vendrell i 14 del Liceo.

L’estricte plantejament defensiu del Vendrell va desactivar ahir el potencial atacant del Liceo, que avui podria perdre el lideratge de l’OK Lliga si el Barça fa els deures a la pista de l’Arenys de Munt. L’equip de Gonzalo Medina, amb Camps molt fi sota els pals, va trobar l’equilibri entre el sacrifici i l’eficàcia al davant i va infligir als gallecs la tercera derrota de la temporada amb un gran rendiment col·lectiu.

Torres va avisar en un rebuig a boca de canó en el primer minut. Camps, atent , la va treure. El Vendrell ho intentava amb xuts llunyans de Ferrer i Rocasalbas i Malián també responia amb encert. Cristian Rodríguez va estavellar la bola al pal de la porteria del Liceo (5’). Certament, el Vendrell estava controlant bé el partit i evitant el joc interior visitant. Josep Lamas va cometre una falta molt evident sobre Rocasalbas i els àrbitres el van sancionar amb una blava (7’). Rocasalbas va llançar la directa però Malián va frenar l’intent. El Vendrell no va aprofitar la superioritat. Rocasalbas es va trobar tot sol davant de Malián però el porter osonenc va aturar (10’) en una acció claríssima de contraatac. Juan Copa, el tècnic del Liceo, va demanar temps mort perquè no li agradava gens ni mica el que estava veient. El Liceo s’estava precipitant i no tenia la possessió, pressionat per la bona feina del conjunt de Gonzalo Medina. Rocasalbas va trobar el punt d’inspiració necessari i va clavar un cacau llunyà que va batre per fi Malián, probablement tapat (1-0). El gol va plasmar la superioritat local en el primer temps. El Vendrell va acabar la primera part amb vuit faltes i el Liceo en va cometre set.

Tot just arrencar el segon temps, Edu Fernández va estar a punt de fer el segon. Però va ser el Liceo el que va marcar mitjançant Josep Lamas, que va coronar una assistència de Torres (1-1) i va reintroduir el seu equip en el partit en un moment en què els dos equips tenien nou faltes. Els locals van fer la desena a 15:39 del final. Edu Lamas va llançar la directa amb un xut directe i Camps va refusar. A 13:17 el Liceo va fer la desena i Ferrer, pletòric, va avançar de nou els penedesencs en el rebuig de la directa (2-1). El Vendrell va sentenciar en un contraatac perfecte. Cristian Rodríguez va fer una gran acció sobre la sortida de Malián i li va aixecar la bola. Edu Fernández, llest com sempre a boca de canó, va rubricar l’acció (3-1). Sense temps per celebrar-ho, Torres va llançar la directa –15a local– i Camps li va endevinar l’acció. Torres va enviar la bola al travesser en un final en què el Liceo va buscar atacs ràpids però es va trobar amb un gol de Ferrer, sempre rendible, en un teva-meva amb Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)