OK Lliga

Dos derbis que faran saltar espurnes

Hoquei sobre patins. A les comarques tarragonines el Reus rebrà el Vendrell i a Osona el Vic s’enfrontarà amb el Voltregà

Dos derbis marcaran la vintena jornada de l’OK Lliga, en la qual també seguirà la intensa lluita pel lideratge i el descens. A les comarques tarragonines el Reus Deportiu rebrà el Vendrell en un duel entre dos equips en un bon moment de forma i que miren cap a la zona alta de la classificació. Els roig-i-negres encadenen sis victòries seguides, i els vendrellencs venen de guanyar el Liceo, fins llavors, el líder. El derbi osonenc entre el Vic i el Voltregà enfrontarà dos conjunts que estan a la zona mitjana-baixa i volen seguir millorant, ja que cap dels dos no ha perdut en les tres últimes jornades. Demà jugaran els dos equips que lluiten pel lideratge. El Barça el va recuperar en la darrera jornada i el defensarà contra el Caldes, mentre que el Liceo rep l’Arenys de Munt i no vol tornar a ensopegar. L’Igualada-Noia s’ha ajornat fins al dia 17 pel carnestoltes. En aquella data hi ha jornada europea, però els dos conjunts ja estan eliminats de la CERS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)