Més hoquei

Segona part demolidora

Hoquei sobre patins. El SHUM Frit Ravich va golejar el Jolaseta a primera divisió amb quatre gols de Jordi Rodríguez i tres de Ferran Garcia

SHUM 9 JOLASETA 4

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Jordi Rodríguez, Ferran Garcia, Villares i Presas –equip inicial–; Font, Roura, Pujol, Tarrés i Ramírez.RC JOLASETA:Marin, Viar, Jaime González, Arnau López i Ignacio Rodrigo –equip inicial–; Guillermo Rodrigo, Quintanilla i Canales.GOLS:0-1 (7’) Viar. 1-1 (7’) Ferran Garcia. 2-1 (9’) Ferran Garcia. 3-1 (26’) Jordi Rodríguez. 4-1 (30’) Jordi Rodríguez. 5-1 (31’) Jordi Rodríguez. 5-2 (33’) Ignacio Rodrigo. 5-3 (34’) Jaime González (f.d.). 5-4 (35’) Jaime González (f.d.). 6-4 (36’) Presas. 7-4 (37’) Font. 8-4 (39’) Jordi Rodríguez. 9-4 (40’) Ferran Garcia.ÀRBITRES:M. Soler i O. Escobar. Targeta blava a Jordi Rodríguez.FALTES:15 del SHUM i 15 del Jolaseta.COMENTARI:El SHUM Frit Ravich va golejar el Jolaseta en una gran segona meitat després d’haver de remuntar un gol en contra en la primera, 2-1 en el descans. Jordi Rodríguez amb quatre gols i Ferran Garcia amb tres van portar el conjunt maçanetenc a sumar tres punts molt importants que li permeten allunyar-se de la zona de descens. En la segona part el conjunt basc es va apropar en el marcador amb tres gols seguits (del 5-1 al 5-4) en transformar dues faltes directes, però els maçanetencs van saber reaccionar bé i es van tornar a escapar en el marcador.