OK Lliga

El Noia reacciona i l’Igualada torna a perdre

OK Lliga. Els de Ferran López encadenen la cinquena derrota

IGUALADA 4 NOIA 5

IGUALADA RIGAT:Deitg, Vives, Pla, Bars i Molas -equip inicial-; Tety Vives, Oriol Vives, Méndez i Prat.NOIA FREIXENET:Xus Fernández, Esteller, Mendes, Xaus i Aragonès -equip inicial-; Del Amor, Casas, Roca i Llorca.GOLS:0-1 (19’) Llorca. 0-2 (19’) Llorca. 0-3 (20’) Casas. 1-3 (24’) Pla. 1-4 (28’) Roca 2-4 (37’) O. Vives. 3-4 (37’) Méndez. 3-5 (41’) Aragonès. 4-5 (42’) Pla.ÀRBITRES:Sandoval i De la Hera.FALTES:12 de l’Igualada i 10 del Noia.COMENTARI:L’Igualada Rigat ja encadena cinc derrotes en la segona volta i el Noia va tornar a guanyar després de sis jornades. Pla va enviar una falta directa al pal (9’) amb Fernández batut. El visitant Sergi Llorca, però, va dinamitar el partit amb dos gols en el minut 19 separats per nomes 38 segons. A més, 46 segons més tard, Martí Casas va clavar el 0-3. L’equip de Ferran López, però, va reaccionar amb un gol de Pla quan faltaven 53 segons per al descans. El Noia va semblar començar a sentenciar amb un gol de Roca (28’). El visitant Llorca va fallar un penal (33’). Oriol Vives, però, va reintroduir de nou l’Igualada en el partit (2-4) i Méndez va fer creure en el miracle. Nil Roca va llançar fora una directa –10a falta local– però va aprofitar el rebuig i va servir una bona assistència a Aragonès (3-5). Pla va donar esperances (4-5) als locals i Tety Vives va disposar d’una directa a cinc segons del final que Xus va aturar.