Lliga Europea

El Voltregà venç a Iserlhon (2-3) i ja és a la final a quatre

Lliga europea femenina. L’equip de Beto Borregán, vigent campió, jugarà la semifinal contra el Benfica. El Bigues i Riells, eliminat

El Voltregà va fer ahir la proesa a la pista de l’Iserlhon alemany (2-3) amb dos gols de Natasha Lee i un d’Anna Arxé després d’haver empatat (4-4) en l’anada i defensarà el títol de la lliga europea en la final a quatre el 17 i el 18 de març. L’equip de Beto Borregán guanyava per 0-2 però les locals van reaccionar (2-2). Lee va fer el 2-3 definitiu. El rival de l’equip català serà el Benfica, campió el 2015. El Bigues i Riells, per la seva banda, va caure eliminat pel Gijón, que s’havia imposat en l’anada (7-1) i que ahir va vèncer: 2-6. El seu rival serà l’Stuart Massa portuguès. L’alegria al club osonenc va ser doble perquè l’equip B va guanyar contra el Sant Cugat el seu primer títol de la copa Generalitat. El partit es va acabar amb 1-1 i les locals van sentenciar en les directes marcant-ne dues: 2-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)