OK Lliga

Un derbi dramàtic per al Palafrugell

OK Lliga. Els locals són a deu punts de la zona de permanència, que marca el Vic, el qual visita el Noia, que té ganes d’oblidar la copa

El derbi Palafrugell-Lloret és una de les últimes oportunitats per als locals de continuar somiant després del darrer triomf a la pista de l’Alcoi (5-6). Els de Xavi Garcia, que no juguen des del 10 de febrer, són penúltims, a onze punts dels selvatans i a deu del Vic, els equips que marquen la línia de la permanència, quan falten deu jornades. Per això, una ensopegada seria fatal. Els osonencs juguen a la pista del Noia, un equip ferit en la copa perquè no va complir les expectatives i que tindrà ganes de gresca. El Vic arriba descansat perquè es va perdre la copa involuntàriament després d’haver-ne estat gran protagonista els últims anys. El partit de la jornada hauria estat el Citylift Girona-Barça, que s’ajorna per al dia 10. Els blaugrana tanquen avui la lliga europa a casa contra el Montreux (19 h) avançant el calendari per motius logístics del Palau. Oferiran la copa, la 22a del seu palmarès, a la seva afició. L’endemà l’exhibiran al Camp Nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)