Més hoquei

Tercera derrota seguida

Hoquei sobre patins. Lliga fem. El Citylift Girona encadena tres jornades sense guanyar després de perdre a casa contra el Gijón

CITYLIFT 2 GIJÓN 4

CITYLIFT GIRONA:Díaz, Roure, Vall, Castro, Piqué –inicial–; Dorca, Fiorella, Fontrodona i Planella.HOSTELCUR GIJÓN:Elena González, Marta González, Sara González, Fernández, Díez –inicial–; Obeso, Roces, Casaramona i Morera.GOLS:1-0 (4’) Roure. 1-1 (22’) Sara González. 1-2 (23’) Marta González. 1-3 (40’) Fernández. 2-3 (48’) Vall. 2-4 (49’) Casaramona.ÀRBITRES:Valiente i Buixeda.FALTES:10 del Citylift i 10 del Gijón.COMENTARI:El Citylift Girona va encaixar la tercera derrota consecutiva en perdre a casa contra el Gjjón per 2-4. El partit va començar bé per a les gironines, que es van avançar amb un gol de Cèlia Roure en el quart minut. El Girona va mantenir l’avantatge fins a tres minuts del descans, moment en què Sara González va assolir l’empat. Només mig minut després Marta González posava el Gijón al davant en el marcador. En el segon temps Julieta Fernández tornava a marcar per a les visitants. La diferència de dos gols la va poder retallar Laura Vall a un minut del final del partit, però Anna Casaramona va sentenciar a 12 segons amb el quart gol del seu equip. El Girona, que continua onzè de la classificació, visitarà la pista del Cerdanyola la propera jornada (15 d’abril).