Més hoquei

El SHUM falla en l’inici i perd contra el Tordera

Hoquei sobre patins. Va encaixar quatre gols en els primers divuit minuts

SHUM 2 TORDERA 6

SHUM FRIT RAVICH:Cantarero, Font, Garcia, Villares, Presas –inicial–; Rodríguez, Roura, Pujol, Tarrés i Ramírez.CP TORDERA:Xaus, Aguirre, Cuervo, Figa, Canet –inicial–; Garcia, Clos, Parra, Teixidó i Martos.GOLS:0-1 (8’) Figa. 0-2 (11’) Aguirre. 03 (14’) Figa. 0-4 (18’) Figa. 1-4 (26’) Garcia. 2-4 (42’) Garcia. 2-5 (46’) Aguirre. 2-6 (47’) Parra.ÀRBITRES:Garcia i Puig.FALTES:15 del SHUM i 18 del Tordera.COMENTARI:Quatre gols en poc més d’un quart d’hora van condemnar el SHUM contra el Tordera (2-6) en el partit de la dinovena jornada. L’equip de Maçanet continua antepenúltim de la primera estatal. Figa, amb tres dels quatre primers gols, va ser el malson del SHUM en la primera part. En la segona, els selvatans van reaccionar amb dos gols, però el Tordera no es va deixar intimidar.