OK Lliga

Empat molt treballat

OK Lliga. El Voltregà i el Girona van buscar la victòria, però es van haver d’esforçar força per sumar un punt, ja que cap es va conformar

VOLTREGÀ 3 GIRONA 3

VOLTREGÀ:Blai Roca, Crespo, Vargas, Armengol i Teixidó –inicial–; Molas, Ignasi López, Rovira, Gallifa i Carrillo.CITYLIFT GIRONA:Llaverola, David Gelmà, Borja Ramon, Palau i Palazón –inicial–; Pelicano, Oriol Garcia, Manel Garcia, Joan Gelmà i Daniel.GOLS:0-1 (4’) David Gelmà, de penal. 1-1 (6’) Vargas. 2-1 (18’) Vargas. 2-2 (32’) Pelicano. 3-2 (42’) Crespo. 3-3 (48’) David Gelmà.ÀRBITRES:A. Gómez i A. López. Van mostrar targeta blava a l’entrenador del Girona, Ramon Benito.FALTES:9 del Voltregà i 10 del Girona.COMENTARI:El Voltregà i el Citylift Girona van sumar un punt en un partit molt disputat i que va finalitzar amb un empat molt treballat per part dels dos conjunts. Els osonencs i els gironins van buscar la victòria i van tenir ocasions per aconseguir-la, però al final tots els seus esforços els van portar a l’empat. El Girona es va avançar molt aviat, però Eric Vargas va situar un 2-1 al descans. En la segona meitat, Raúl Pelicano va empatar. Els gironins van desaprofitar un penal, i el Voltregà un penal i una falta directa però, Xavi Crespo va poder fer el 3-2. El Girona va anar a buscar els punts en els últims minuts i quan en faltaven dos per al final David Gelmà –va fer el seu segon gol–, va empatar.