Lliga Europea

hoquei patins

lliga europea

El Voltregà, fora de la final

Hoquei sobre patins. Va perdre contra el Benfica, l’amfitrió, en la semifinal de la lliga europea femenina; va arribar a dominar per 2-4 però els darrers sis minuts van ser fatídics

BENFICA 5 VOLTREGÀ 4

SL BENFICA:Maria Vieira, Sousa, Ines Vieira, Rita Lopes i Rute Lopes –equip inicial–; Ramos.CP VOLTREGÀ:Bernadas, Lee, Tarrida, Barceló i Gutiérrez –equip inicial–; Arxé i Nara López.GOLS:0-1 (2’) Tarrida. 1-1 (6’) Rita Lopes. 1-2 (7’) Tarrida. 1-3 (16’) Gutiérrez. 2-3 (33’) Rute Lopes. 2-4 (35’) Tarrida. 3-4 (44’) Ramos. 4-4 (46’) Sousa. 5-4 (47’) Ramos.ÀRBITRES:Joseph Silecchia i Claudio Ferraro (Itàlia).FALTES:5 del Benfica i 7 del Voltregà.

El Voltregà no jugarà la final de la lliga europea femenina després de ser eliminat en la semifinal pel Benfica (5-4), l’amfitrió de la final a quatre. El conjunt osonenc va fer un bon partit, es va avançar en el marcador molt aviat i va controlar el partit fins als darrers sis minuts. Va tenir dos avantatges de dos gols, 1-3 i 2-4, però en els darrers minuts les portugueses van mostrar el seu encert golejador i van remuntar d’una manera espectacular. Del 2-4 a sis minuts del final es va passar al 5-4 quan només en faltaven tres. Les de Sant Hipòlit van intentar empatar fins al darrer instant però no ho van aconseguir i van quedar eliminades.

El Voltregà va voler deixar clar que l’ambient al pavelló Fidelidade no li impressionava i en el segon minut de joc Berta Tarrida va avançar el seu equip en un contraatac de tot el conjunt. El Benfica va empatar quatre minuts després gràcies a Rita Lopes però la reacció de les de Sant Hipòlit va ser immediata i deu segons després, novament Berta Tarrida va posar al conjunt osonenc al davant (1-2) en una rematada dins de l’àrea. Un contraatac en solitari d’Adriana Gutiérrez va significar l’1-3 pel Voltregà a nou minuts del descans. El Benfica va buscar retallar diferències, la portera Teresa Bernades va fer un parell de bones aturades i es va arribar al descans amb dos gols d’avantatge.

Els primers cinc minuts de la segona meitat van ser un constant atac del Benfica i novament la portera del conjunt de Sant Hipòlit va fer aturades de mèrit. Teresa Bernades fins i tot va aturar un penal però no va poder evitar el 2-3 que va marcar Rute Lopes en aprofitar el refús. Dos minuts després Berta Tarrida va marcar el seu tercer gol i va tornar a situar el seu equip amb dos gols de marge a quinze minuts del final. Després d’una gran ocasió en un contraatac de la mateixa jugadora, el conjunt portuguès va iniciar la remuntada. La xilena Macarena Ramos va fer el 3-4 a sis minuts del final en una jugada individual, i va iniciar sis minuts d’un encert impressionant de les amfitriones. Tot i això Motxa Barceló va disposar d’un clar contraatac que la portera local va salvar, i poc després Marlene Sousa va empatar. El Voltregà no va estar fi en defensa i no va tapar els forats, i a tres minuts del final Macarena Ramos, amb un xut des de fora l’àrea, va fer el 5-4, que el Voltregà ja no va poder neutralitzar.

Casarramona i Díez lluitaran pel títol (4-7)

L’Igualada Maria Díez i la manlleuenca Anna Casarramona lluitaran pel títol de la lliga europea femenina després que el seu equip, l’Hostelcur Gijón, derrotés l’Stuart Massama portuguès per 4-7. El seu rival en la final serà el Benfica (19 h). La primera meitat va ser anivellada i es va arribar al descans amb un empat (2-2). En la segona part el conjunt asturià va ser superior. Van marcar pel Gijón Sara Roces, Maria Díez, Sara González, Marta González (2) i Julieta Fernández (2).