Més hoquei

L’Olot B-Sensible i el GEiEG jugaran el ‘play-off’ d’ascens

Hoquei sobre patins. Van superar les eliminatòries de repesca de primera nacional

L’Olot B-Sensible i el GEiEG jugaran el play-off d’ascens i del títol de la primera nacional després de superar les eliminatòries de repesca aquest cap de setmana. Els olotins van empatar a casa (4-4) però van guanyar a la pista del Congrés (4-6). Els gironins van empatar a Vila-seca (2-2) i la victòria a casa per 4-1 els va classificar.

L’Olot s’enfrontarà al Barça Lassa B, mentre que el Girona jugarà contra el Sentmenat en els quarts de final, que són al millor de tres partits, i que es disputaran el 8, el 15 i el 29 d’abril. Els dos equips gironins tenen el factor pista en contra. Començaran jugant a fora, el segon partit serà a casa, i si és necessari un tercer partit tornarà a ser a la pista contrària.

En categoria femenina el Lloret va perdre contra el Vilanova els dos partits, per 3-5 a casa i 5-2 a fora, i jugarà per evitar el descens contra el Noia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)