OK Lliga

El Barça, encara més líder

OK Lliga. L’Alcoi li va crear dificultats en el primer temps (1-0) però l’encert d’Álvarez i la classe de Gual van sentenciar i ja li treu quatre punts al Liceo

ALCOI 2 BARÇA 5

PAS ALCOI:Grau, Oruste, Cañellas, Baieli i Roca -equip inicial-; i Llisà,BARÇA LASSA:Fernández, Gual, Pascual, Álvarez i Panadero -equip inicial-; Bargalló, Ordóñez i Alabart.GOLS:1-0 (20’) Cañellas. 1-1 (28’) Álvarez. 1-2 (32’) Álvarez. 1-3 (35’) Panadero. 2-3 (40’) Oruste. 2-4 (44’) Gual. 2-5 (45’) Gual.ÀRBITRES:A. De la Hera i D. Cantos. blava a Cañellas.FALTES:12 de l’Alcoi i 14 del Barça.

.

El Barça va saber serrar les dents ahir a Alcoi i reaccionar després d’una primera part complicada (1-0) i referma el seu lideratge en l’OK Lliga en una jornada rodona després de l’empat del Liceo a Reus. El do de l’oportunitat d’Álvarez i la classe de Gual van ser clau. Malgrat que l’Alcoi s’hauria pogut avançar quan Baieli va enviar la bola al pal (3’) en una falta, la pressió a la mitja pista del Barça li va permetre d’entrada apoderar-se del partit. El porter local Grau va tenir feina i la va resoldre prou bé. A pesar de la despesa física blaugrana, l’equip de Sergi Punset, que va alternar la zona i la defensa individual, aguantava prou bé, tot i que Álvarez, va enviar la bola alta després d’una bona assistència de Bargalló (11’). El jugador de Mollerussa Roc Llisà, molt actiu, però, va enviar la segona bola al pal dels alcoians, perillosos, mentre que el Barça es precipitava davant la zona local en una primera part completa de l’Alcoi que va rubricar Cañellas amb un cacau en un contraatac (1-0). Bargalló i Pascual van tornar a posar a prova Grau, immens. L’intens primer temps es va acabar amb els dos equips amb set faltes.

Panadero va llançar al travesser en l’arrencada del segon període però Maxi Oruste, que va jugar un gran partit, va replicar amb un xut molt fort que va repicar al pal (27’). Finalment, però, Álvarez va empatar (28’). Ell mateix va fer l’1-2 aprofitant una assistència de Gual. A més, Cañellas va travar un contrari amb l’estic i va veure la blava. La directa la va tirar Álvarez i Grau li va endevinar la intenció. Però Panadero va fer el tercer en la superioritat (1-3). Grau va evitar el gol d’Ordóñez en la directa –10a de l’Alcoi–i Fernández tampoc no va consentir el gol en la directa –10a del Barça– llançada per Oruste (37’). Ell mateix (40’), però, va tornar a donar emoció aprofitant una passada de Llisà (3-2). Dos gols seguits marca de la casa de Gual enxampant la rereguarda avançada van sentenciar.