OK Lliga

El Vic perd contra el Caldes i encara no està salvat

OK Lliga. El partit va ser molt anivellat entre dos equips de la mateix zona de la taula i es va decidir en el tram final de la segona meitat

VIC 1 CALDES 2

CP VIC:Burgaya, Ordeig, Borja López, Oller i Urbano –equip inicial–; Albert Grau, Clos, Saladrigues i Raurell.RECAM LÀSER CALDES:Campor, Rovira, Galbas, Alexandre Acsensi i Roger Acsensi –equip inicial–; Molera, Rosa, Jaume Roca, Blanqué i Sierra.GOLS:0-1 (39’) Blanqué. 0-2 (42’) Molera. 1-2 (50’) Ordeig.ÀRBITRES:O. Valverde i D. Villar. Van mostrar targeta blava a Urbano.FALTES:6 del Vic i 9 del Caldes.

El Vic va perdre a casa contra el Recam Làser Caldes i no es va poder assegurar la permanència de manera matemàtica, tot i que la té molt a prop. L’enfrontament va ser molt anivellat entre dos equips de la mateixa zona de la classificació. La primera meitat va finalitzar amb l’empat a zero gols inicial, i va ser en la segona que el Caldes es va avançar amb un 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)