OK Lliga

El Noia torna a la lliga europea sis anys després

Hoquei sobre patins.El Citylift Girona fa història accedint per primera vegada a la copa de la CERS en la seva segona temporada a l’Ok Lliga i l’Igualada Rigat també té el bitllet segellat

La derrota de l’ICG Software Lleida a casa contra el Barça Lassa combinat amb el triomf del Noia Freixenet dissabte contra l’Arenys de Munt ha permès els sadurninencs certificar la classificació per jugar la lliga europea la temporada vinent al costat del Barça, el Liceo i el Reus. El Noia, que acabarà la lliga quart passi el que passi, és un clàssic de la màxima competició continental que va guanyar el títol el 1989 però no la jugava des fa sis anys, concretament des del curs 2012-2013 quan va quedar eliminat en els quarts de final contra el potent Benfica. L’equip de Pere Varias ha sabut combinar una explosiva generació de joves jugadors liderada pel cedit pel Barça Nil Roca amb homes amb experiència i ha fet una temporada brillant que engalanarà el comiat de l’incombustible Jordi del Amor, que es retira.

Els classificats del cinquè al novè lloc de l’Ok Lliga jugaran la copa de la CERS. Ja té segellat el primer bitllet de la seva història el Citylift Girona, que hi accedeix tot just en la seva segona temporada al’Ok Lliga. L’equip de Ramon Benito ha estat l’equip revelació del curs. També va segellar dissabte gràcies al seu triomf l’accés europeu l’Igualada Rigat, un veritable clàssic de les competicions continentals –6 títols en la copa d’Europa–que completa una gran temporada. Les tres places vacants les discuteixen el Lleida –li falta un punt–, el Vendrell, el Recam Làser Caldes i el Voltregà. El Lleida, el Vendrell i el Voltregà tenen un partit menys que han de jugar el cap de setmana vinent aprofitant l’aturada de la competició amb motiu de la disputa de la final a quatre de la lliga europea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)